Skip to main content
Techi

Bästa appen när vi planerar events

By 2022-03-20No Comments

Håller du på och planerar event? Då är det i princip ett måste att ha en välfungerande app för att planera event. Det blir smidigare, roligare och inte minst mer effektivt. Att planera och arrangera event kan kännas krångligt, men det behöver inte vara det.

Testa Magnet

Magnet är en plattform som gör livet enklare för eventplanerare. Kolla gästlistor, hantera bokningar, skapa marknadsföringsinnehåll, sälj biljetter, hantera olika betalningslösningar, och mycket mer. Frågan är egentlligen vad man inte kan göra på Magnet?

Du får allt på ett och samma ställe, och kan nå allt du behöver online. Varför låta planering vara svårt och tidskrävande, när det kan gå snabbt och enkelt? Det enda du behöver göra är att skapa ett konto och sen är du redo att sätta igång med Magnet. För gratis event är deras plattform gratis att använda. 

Förenkla planerandet av företagsevent

Det är mycket man ska hålla koll på när man ska planera event, och inte minst företagsevent. Många beslut ska fattas och mycket ska fixas och arrangeras innan det hela drar igång. Det behövs ett antal pålitliga medarbetare och mycket struktur. Alla måste veta exakt vad de ska göra och vad som förväntas av de. 

Som eventplanerare måste du ha en tydlig vision och se till att den blir lika tydlig för resten av arbetarna. Använd en moodboard som du har synlig och gör gärna upp en visuell tidslinje. När man ser det framför sig blir det mycket enklare att ta till sig det. Utan ordentlig planering, blir eventet aldrig lyckat. Förarbetet är extremt viktigt. 

Verktyg gör det smidigare

När allt är online är det simpelt att få saker och ting gjorda. Du kan vara vart som helst och ändå jobba, perfekt för den upptagne som ofta är på språng. En app för att planera event är framtiden, så hoppa på det nya sättet direkt. Alla uppskattar när arbetet blir enklare.

Läs artikeln Företagsevent för hjälpsam information om hur du lyckas med att planera och arrangera ett företagsevent.