Skip to main content
Techi

Eventappen som hjälper dig att planera

By 2022-03-20No Comments

Håller du på och kämpar med att planera event? Det kan kännas krångligt och tidskrävande att få till en bra eventplan. Men det behöver det inte vara längre. Med den användarvänliga eventappen Magnet blir det både effektivt och kul. 

Allt på samma ställe

Med Magnet har du allt du behöver på ett och samma ställe. Hantera biljetter, kolla gästlistor, skapa marknadsföringsinnehåll, skapa en registreringssida, ta betalt och mycket mer. 

Online och lättillgängligt

Appen gör det enkelt för dig att jobba vart du än är. Perfekt för den upptagne eventplaneraren som konstant är på språng. Att jobba online är den nya grejen, som gör arbetet mer effektivt och simpelt. 

Perfekt för företagsevent

Att planera företagsevent kan kännas svårt. Kanske börjar du tro att du tagit dig vatten över huvudet? Lugn, lösningen är simpel. Använd appen Magnet. Slipp stressen och få ordentlig översikt direkt genom plattformen. 

Läs den här artikeln för mer information om hur du lyckas med att planera och arrangera Företagsevent.

Full kontroll

Översikt och möjlighet att fixa och jobba när som. Som eventplanerare kan du även tilldela administrativa roller på Magnet för medarbetare. Du ser precis vad som behöver göras och hur ni ligger till med planerandet.

Lätt att skapa ordentlig struktur

Magnet är gjord för att hjälpa till att skapa struktur i planeringen. Allt blir välorganiserat utan att du behöver lägga en massa tid på det. Struktur är väsentligt för att planera på ett bra sätt. 

App som är skapad med kunden i fokus

Magnet lägger ner mycket tid på att se till att plattformen är så användarvänlig som möjligt. De tar till sig av feedback och åsikter från användare och är seriösa med att göra bra uppdateringar. Det är enkelt att höra av sig till de som ligger bakom appen, och de är noga med att se till att det fungerar smidigt. Det är skillnad på app och app, och Magnet har kunden i fokus.